Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Faza doći
nded stakloplastike - 1 faza Gel

Детаљи
+

Sa faza Gel stakloplastike 1 možete modelirati kompletan modeliranje. Drugi stakloplastike gelovi više nisu potrebne. Svaki dizajner nokat je na sebe što sistema koristi. Neki vole da rade sa premaz, izgradnju i brtvljenje gel, drugi preferiraju 1-fazni gel. U nded vam da pronađete pravo stakloplastike za oba sistema. Oni se mogu naručiti u jasne ili roze s nama. Ako želite prikriti nedostatke na prst nokat, trebate koristiti pink gel. U prirodnom primjer modeliranje Prirodne nokte je jasan gel je najpogodniji. Posebno sa prirodnim prirodne nokte na stakloplastike preporučuje jer možete modelirati modeliranje vrlo tanak i stabilna.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6

Pregled

5
16
4
8
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni