Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Faza doći
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Faza doći

Filter articles
NDED 1 Faza doći Faza doći NDED 1 Faza doći
from 1,59 € *
NDED 2 Faza doći Faza doći NDED 2 Faza doći
from 2,14 € *
Euro-Line 1 faza gel Faza doći Euro-Line 1 faza gel
9,64 € *
-30%
NDED Soak-Off 1 Faza doći Faza doći NDED Soak-Off 1 Faza doći
from 1,59 € *
American Line 1 Faza  doći Faza doći American Line 1 Faza doći
from 5,70 € *
Vylet Nails Revolution 1 Faza doći Faza doći Vylet Nails Revolution 1 Faza doći
10,22 € *
-22%
Euro-Line 2 faza doći Faza doći Euro-Line 2 faza doći
7,18 € *
-40%

Гел нокти су конструисани од УВ гела по једног слоја гела налазе се преко пута другог. Од полимера - пластике која је - гел за постојећи се мора примењивати у неколико фаза и лечи, али се генерално могу користити за све фазе. У принципу, разлика је направљен у производњи Гелнагелн и УВ гел се користи за ову сврху од 1-2-фазе и фазе гела. Обе врсте су доступни у различитим цонсистенциес, то јест, они су више или мање дебљине. Ми имамо у нашој понуди средње вискозних и вискозних дебљине гела.

гелови су високог квалитета, у складу са европским захтевима за безбедност и квалитет, а такође су лаке за обраду. Дакле, они су за професионалну ноктију дизајн, као и за употребу у малим код куће. Сходно томе, разликују величине. За студио и професионалне креаторе-дизајнер, може имати смисла да се одреди релативна јефтинији велике пакете. мање димензије су цене за кућну употребу може бити интересантно да служи у студију, као и суђење пакет.

Тако је у припреми свог гела нокте али само што је мање могуће крене наопако, препоручујемо вам наше брошуре. Наћи ћете детаљна упутства о томе како да пронађете узроке грешака и грешака при раду са УВ гелом, због чега смо наведени ово питање, не само у обуци, већ и у нашем каталогу за гел фазу.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni