Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi
Diskoteka roze Gel za svijetle lijepim noktima

Детаљи
+

Lijepe gel nokti svijetle ružičaste može modelirati s diskoteka roze Gel. Shining gel se može koristiti kao Navlaka za modeliranje, kao i za francusku - nokte ili nail art Ukrasi.
Aplikacija se odvija kao što je uobičajeno udobro očistiti i - podnesena u obliku nokta. U tankim slojevima, gel se nanosi četkom gel ili mjesto Swirl i izliječiti. S brojem slojeva ,povećanje intenziteta boje razvijen. Opcionalno, žigosanje ili četkom više nail art primijeniti. Za dovršetak modeliranje noktiju je zapečaćena. Za brtvljenje gel primjenjuje na ljepljivi sloj, a zatim se liječi. Tek tadaznojenje je sa sredstvom za čišćenje iz naše nded Spremite daleko.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6667

Pregled

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni