Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
NAIL-EON Gel Lak HIGHLIGHTS Limited Edition
Детаљи
+

Naš gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i boje skidanje folije. Samo neka premaz i baze kaput, onda možete koristiti našu gel premaza ponovo uklonjen iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Наш NAIL-ЕОN Gel Polish гел Пољски Хигхлигхтс Лимитед Едитион вам нуди специјалну интензитет боја.Производ ће вам помоћи стварању невероватних нокте које ће привући пажњу. Гел Полисх производи су најбољи избор ако желите гела заснован ноктију дизајн, али не желим да идем кроз дуг процес стварања традиционалне гел нокте.
Гел Полисх са овим је могуће применити гел директно из боце.Пољски ће бити примењен као лак за нокте, и да ће очврснути само УВ гелови. Због удобног коришћења, гел за нокте је већ стекао брзо растући број фанова.
Можете почети као обично, чишћења и уклањања нокте све трагове масноће. После тога нокат површине охрапавити помоћу ноктију датотеке. Гел Полисх се не може комбиновати са традиционалним УВ геловима примењују четкицу да се још више разноврсност. Не морате да се ограничи коришћење само гел пољске производе, користе традиционалне гелови УВ створити нове могућности за још диван ноктију!
Будите креативни и пустите машти слободан.
Ове нокте, као и сви наши производи су направљени коришћењем квалитетних састојака да обезбеди највиши квалитет за наше клијенте. Само квалитет сте научили да очекују од нас.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.1667
Pregled
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni