Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel lak Gel lak Pronađite Vaš Gel lak u preko 372 različitih boja Idite do Vaše omiljene boje

Gel lak

NAIL-EON UV lak za nokte Silk Gel lak NAIL-EON UV lak za nokte Silk
from 3,99 € *
UV Top Coat mat Gel lak UV Top Coat mat
5,09 € *
nded Premium UV Nail Polish Pastel Gel lak nded Premium UV Nail Polish Pastel
3,96 € *
-20%
One Stroke slika u boji 8 ml Gel lak One Stroke slika u boji 8 ml
2,33 € *
-10%
Noć Shine Powder Pastel Gel lak Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp Gel lak Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,96 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
Gel premazi su među UV lakova za nokte i savršeno kombiniraju svojstva tradicionalnog laka za nokte i UV gelova. Boja se nanosi kistom, i čvrsta pod UV-svjetlo. Za dodatne pečat je vrhunski premaz za upotrebu. To će također biti osušeni sa UV svjetlo ili LED svjetlo.
Tanka viskozne gel premaza su slični u obradi jednostavno lakova za nokte, tako da je slična pripremu nokte ploče. Dakle, podloga mora biti čista, bez masnoća, čista i suva, tako da se boja dobro prijanja. Na prirodnih nokte bazu premaz se primjenjuje kao osnova. To poboljšava prianjanje i diskoloracije nokta je pouzdano spriječiti. Zaštitni sloj UV-lak za nokte se nanosi na posljednji sloj u strukturi akril ili gel za nokte. Važno je da se nanesite tanak sloj, ali neprozirno. To osigurava pouzdan lijek pod UV svjetla i pruža otporan na ogrebotine i otporan površine. Da li je željeni intenzitet boje nije postignut, dodatno UV-lakom sloj može primijeniti.
Ako je prošlo vrlo brzo, preporučujemo oguliti lak za nokte. Gel polish se može ukloniti bez Cleaner. Primijenjena lak sloj je lako ukloniti iz spoljne ivice da izgleda kao tanka kože nokta ploče. Nekoliko tragova koji mogu ostati na nokat, onda se lako može ukloniti sredstvom za čišćenje.
Gel lak je dostupan u našoj online trgovini u velikom broju boja i tekstura varijacije. Bez obzira da li mat ili sjaj, obogaćen glitter čestice ili pahuljica - ne ostavlja neispunjene želje. Zbog jednostavnosti obrade i modeliranja nokte može biti više puta reinterpretirati i redizajniran. Je li savršen izgled jednom našao, drži lak za nokte u boji gel svojstva i dugo pouzdan bez cijepanja ili ogrebotine. UV gellak Idealno je u primjeni nail art kreacije. Boje lak se može miješati, ili u kombinaciji sa nail art naljepnica i drugih elemenata. Posebno upečatljiv sloja, na primjer s ekstremnim glitter se može koristiti na primjer, u vezi s francuskim nail art i stvaranje novih i individualnih stilova.
Da li je shema boja savršeno, i nokta potpuno brtvljenje odvija. Top Coat je idealno pogodna za tu svrhu. On je ojačati stabilnost gela sloja i boja za dodao sjaj. Ako je mat je željena i to je već postigla sa odgovarajuće mat gellak, također može biti non-glossy premaz se koristi.
Pregledajte našu nded online trgovina, a vi ćete biti iznenađeni širok spektar gellak. Proizvodi koje nudi nas su slobodni od metil metakrilat i stoga se primjenjuje nizak rizik od osjetljivih ljudi!


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni