Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Euro-Line
Euro-Line Zaptivanje gel

Детаљи
+

Svetle sjajni nokti suapsolutni magnet za oči . Ovaj izgled je uvek u trendu , šik , trendi i daje nosioca, glamuroznu , čak i ekstravagantno dodir . Sjajne površine svetle nokte uvek izgledaju sveže i dobro održavana . Nije važno da li steklasični francuski ,komplikovan nail art ilinavlaka ( potpuno pokriven sa UV gelom i Color Gel ) vole - jer naša Euro-Line Zaptivanje gel donosi sve varijante stvarno dobra prednost . Gel proizvodi našeg specijalnog zaptivni sloj je veoma otporan na ogrebotine posle lečenja . Vaš modeliranje je sada dobro zaštićen od spoljnih uticaja do sledećeg punjenje . Konzistencija treba primeniti srednje viskoznosti i veoma lako . Ona radi samostalno i ne teče glatko u uglovima . Početnici mogu samo da ga koristite kao profesionalne korisnike . Je tanko se nanosi na očvrslog sloja strukture . Još jedan pozitivan aspekt rada sa našim završnim gela je da je divno za alergije skloni pojedinaca . Mi pružamo na zahtev odgovarajući Tehnički list Sigurnosni sa svim navedenim sastojcima raspolaganju . Bićete zapanjeni koliko je jaka adhezija naš profesionalni Euro-Line proizvoda . Tokom razvoja , preduzeli smo veliku pažnju da naš zaptivanje se može koristiti za sve UV gel sistema podjednako. Kupujte do mile volje u našoj online prodavnici . Vrhunski kvalitet po najnižim cenama samo ćete ovde naći .

Mjere
+

0.062 Metar (m)
0.062 Metar (m)
0.042 Metar (m)

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.3333

Pregled

5
3
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni