Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Euro-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Euro-Line 1-fazni gel za savršen modeliranje sa samo jednim gelom
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Gel modeliranje može se drugačije gradi. Postoje li tri gelovi ,baza gela, zidarski i konačnozatvaranje gel. Mnogo je lako sa našim Euro-Line 1 faza gel sa 15 ml veličine. Razni UV gel & Color Gel može da se koristi za najlepših kreacija su gelovi u Euro-Line serije su svi odlikuju odličnom izrade i najbolju kompatibilnost, čak i sa osetljivim alergije.

Naša 1- fazni gel može da se koristi za sva tri sloja nokta. Gel ima meda efekat po kome se uvlači glatko, smanjujući znatno skuplji podnošenja rad. Pre upotrebe treba promešati. U gelanokat dizajn prijanja promotor je registrovan, što je posebno dobro za modeliranje pridržava. Gel ne žuti i idealan je za brze i velike udaraca lako reši. Dizajn za elaborat noktiju može se mešati sa kolor pigmentima i sjaj prašine. Za samo divan sjaj može da se premazuje da završim sa zaptivnim gel ili top kaputom.

Nudimo dugogodišnje iskustvo kao proizvođača i visok kvalitet naših proizvoda. Pored toga, možete naći savršenu uslugu. Probajte nas i našu 1- fazni gel, oni su uvereni u kvalitet i lako primeni i da će biti oduševljen.

Mjere
+
0.063 Metar (m)
0.067 Metar (m)
0.042 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
13
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni