Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Euro-Line
Euro-Line 1 faza gel

Детаљи
+

Gel modeliranje može se drugačije gradi. Postoje li tri gelovi ,baza gela, zidarski i konačnozatvaranje gel. Mnogo je lako sa našim Euro-Line 1 faza gel sa 15 ml veličine. Razni UV gel & Color Gel može da se koristi za najlepših kreacija su gelovi u Euro-Line serije su svi odlikuju odličnom izrade i najbolju kompatibilnost, čak i sa osetljivim alergije.

Naša 1- fazni gel može da se koristi za sva tri sloja nokta. Gel ima meda efekat po kome se uvlači glatko, smanjujući znatno skuplji podnošenja rad. Pre upotrebe treba promešati. U gelanokat dizajn prijanja promotor je registrovan, što je posebno dobro za modeliranje pridržava. Gel ne žuti i idealan je za brze i velike udaraca lako reši. Dizajn za elaborat noktiju može se mešati sa kolor pigmentima i sjaj prašine. Za samo divan sjaj može da se premazuje da završim sa zaptivnim gel ili top kaputom.

Nudimo dugogodišnje iskustvo kao proizvođača i visok kvalitet naših proizvoda. Pored toga, možete naći savršenu uslugu. Probajte nas i našu 1- fazni gel, oni su uvereni u kvalitet i lako primeni i da će biti oduševljen.

Mjere
+

0.063 Metar (m)
0.067 Metar (m)
0.042 Metar (m)

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
12
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni