Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Toplinske neon boje gel - novi Neonlook u interakciji

Детаљи
+

U Vylet-Nails Premium termalne neonskih boja gela u jarkim bojama pokazuje vrlo posebnu snagu kada se promjene temperature. Gel mijenja boje. To rezultira na noktima zanimljiv i varijabilni boji igara koje privlače pažnju i izgleda opet nove i svježe.

U termo-Color Gel je kao i obično integrirani u nokte. Nakon pripreme noktiju i primjenu prionjivosti gela noktiju pažljivo gradi sloj po sloj, i čvrsta pod UV svjetla. Nakon završetka osnovne modeliranja nokta je podnesena u željeni oblik i izuzeti od podnošenja i disperzije. Zatim se primjenjuje Vylet-Nails Premium termalne neonskih boja gel u tankom sloju i izliječiti za 120 sekundi. Za dugo trajnost noktiju se primjenjuje kao brtvljenje premaz i izliječiti. Finiš je temeljno čišćenje nokta sa sredstvom za čišćenje, alternativno, poliranje ulje može biti zaposlen da bi nokat do visokog sjaja.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni