Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Thermal Farbgel Metallic - gel modeliranje s promjene u boji

Детаљи
+

Jedinstven i privlači je Nagelmodellage sa termo Metallic Color Gel Vylet-Nails Premium. Ono što čini ovu boju gel: Za promjene temperature, na Boja Nail dizajna i Metallic mijenja. Rezultat je uvijek nove i iznenađujuće efekte boje na nokte.

U srednje Vylet-Nails Premium termo Metallic boja gela je ugrađen kao dio gel modeliranje u noktiju. Za ovu, nokat se koristi kao podnesen, zaobljena i obložena premaz kao prionjivosti. Ova boja gel se primjenjuje na graditelja nakon svih slojeva su, kao i obično pažljivo osušeni pod UV lampe. Prije nanošenja termalne Vylet-Nails Premium Metalik boja gel je uklonjen sa znojenjem Zellette i čistije, boja gel se nanosi u tankom sloju i izliječiti za 120 sekundi. Ako je potrebno, može se staviti na nokte kako bi se povećala intenzitet boje, a konačni oblikovanje noktiju, a dodatno sloj gela. Zaključak modeliranje formira brtvljenje gel koji se nanosi izravno na ljepljive sloj i izliječiti za 120 sekundi.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.8333

Pregled

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni