Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Thermo Color Gel Glitter - Navlaka i Nail Art

Детаљи
+

Za poseban nokte sa specijalnim efektima termalne Glitter Color Gel Vylet-Nails Premium je savršen izbor. Gel u boji sa šljokicama čestica mijenja boju s promjenama temperature i čini gel nokte kako bi trajno oka.

Termalna Glitter Color gel Vylet-Nails Premium se nanosi na gel noktiju pažljivo izgrađen, postupak je kao i obično: The prirodnih noktiju je oblikovan i nahrapaviti na tampon. Tada se primjenjuje poboljšanje prionjivosti i strukturu gela noktiju počinje. U noktiju je u potpunosti formira, na thermogel koristi. Može se primijeniti bilo u punom poklopac sloj ili kao nail art. Za Pineslmalereien ovaj gel je idealan, jer ne radi zbog viskoznosti s. Važno je da se znojenjem od Aufbaugels je uklonjen unaprijed. U thermogel se leči pod UV svjetlo za 120 sekundi, a zatim zapečaćena. Za brtvljenje gel se primjenjuje i izliječiti. Konačno, na površinu nokta se čisti sa sredstvom za čišćenje ili poliranje uljem i golo.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.5

Pregled

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni