Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji
Vylet-Nails Premium Thermo Color gel Pure - Vivid boje u međusobni
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U srednje Vylet-Nails Premium Thermo Pure Color Gel se lako nanosi na nokat i daje atraktivan i mijenja boju igara. Omogućila je promjena boje koja se javlja na različitim temperaturama. Što je viša temperatura povećava, termalna boje gela više u potpunosti mijenja nijanse.

Primjena termičkih Vylet-Nails Premium Color Gel Čista je prilično jednostavan. Nakon prirodnih noktiju je podnesena i nahrapaviti sa tampon, na premaz se primjenjuje. Nakon toga, sloj po sloj noktiju sa izabranim gel je uspostavljena. Da li je C-krivulja savršeno modelirane, postoji poredak termalne gel Vylet-Nails Premium u tankom, ali kontinuirani sloj na očišćenu površinu nokta. Ako se povećati intenzitet boje, a dodatno sloj boje gela može se primijeniti. Svaki važno je pažljivo stvrdnjavanje pod UV svjetlo za 120 sekundi. Da zapečati Effektgel i za očuvanje boje sjajem dugo učinio kao finiš premaz.


Nije za proizvodnu upotrebu / Koristite samo na umjetnim ekserima ili na strukturnom sloju

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.8333
Pregled
5
16
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni