Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Thermo Color gel Pure - Vivid boje u međusobni

Детаљи
+

U srednje Vylet-Nails Premium Thermo Pure Color Gel se lako nanosi na nokat i daje atraktivan i mijenja boju igara. Omogućila je promjena boje koja se javlja na različitim temperaturama. Što je viša temperatura povećava, termalna boje gela više u potpunosti mijenja nijanse.

Primjena termičkih Vylet-Nails Premium Color Gel Čista je prilično jednostavan. Nakon prirodnih noktiju je podnesena i nahrapaviti sa tampon, na premaz se primjenjuje. Nakon toga, sloj po sloj noktiju sa izabranim gel je uspostavljena. Da li je C-krivulja savršeno modelirane, postoji poredak termalne gel Vylet-Nails Premium u tankom, ali kontinuirani sloj na očišćenu površinu nokta. Ako se povećati intenzitet boje, a dodatno sloj boje gela može se primijeniti. Svaki važno je pažljivo stvrdnjavanje pod UV svjetlo za 120 sekundi. Da zapečati Effektgel i za očuvanje boje sjajem dugo učinio kao finiš premaz.


viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.8235

Pregled

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni