Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Color Gel Metallic - novi izgled za gel nokte

Детаљи
+

U metalik izgled čini Nagelmodellage nešto posebno. U svjetlucave efekte koji generira Vylet-Nails Premium Metalik boja gela na nokat, postupa po svjetlu uvijek nove i svježe. U modeliranju boja gel se koristi kao sloj u strukturi noktiju.
U Vylet-Nails Premium Metalik boja gel se primjenjuje kao gelovi u boji koji se koriste u modeliranju noktiju. Prirodne noktiju se podnosi u obliku, hrapava sa tampon i izložiti s prajmer kao vezivni agent. Zatim fitilj i Aufbaugele se primijeniti i čvrsta u slojevima respektivno. Ova boja gel je kulminacija konstitutivnih slojeva i slojeva umjetnih noktiju u odabranom metalik nijanse. Prilikom četkanja, pobrinite se da je gel je montiran u tankom sloju, ali bogata. Tako je osigurana kompletna stvrdnjavanje UV lampe. Ako je potrebno, drugi sloj gela intenzivirati rezultat boju. Zaključak je završni premaz koji pruža brtvljenje gel noktiju sa trajnom i visokog sjaja premaz.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni