Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Vylet-Nails Premium Farbgel mica - za gazirana predstave

Детаљи
+

Mica-efekti su posebno popularni za večernje nail art. Uz Vylet-Nails Premium Farbgel Mica može gela nokti opremljen sa sjajan sjaja. U zavisnosti od željenog intenziteta boje, gel može se primijeniti u jednom ili više slojeva i čvrsta pod UV svjetlo.
Prije Vylet-Nails Premium mica gelovi se mogu primijeniti u gel modeliranje, prirodnih noktiju mora biti pripremljen u skladu s tim. Na podnijela off i hrapava noktiju prajmer se primjenjuje za dobro prianjanje, a zatim slijedi sloj baze gela. U Glimmerr Farbgel može pratiti jedan od konstitutivnih slojeva i kao i ostali slojevi gela primjenjuje tanko i pažljivo ojačan. Prije nanošenja sloja gela Sledeći znojenje je ukloniti sredstvom za čišćenje i Zellette. Kao zaključak modeliranje primjena zaptivni sloj javlja kao završna obrada. Gornji sloj je tanak, ali bujna brušenog na nokat i čvrsta pod UV-svjetlo. Nakon uklanjanja ljepljiva sloja i primjenu poljskih ulja, sjaj gelovi u boji premium dolazi do svoje najbolje prednost, gel noktiju je trajno zaštićen od oštećenja i ogrebotina.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni