Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji
Boja Gel Black Magic - Glitter nail art magijom snagu
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Za specijalne gel nokte, kao i za pojedinca i ekstravagantna noktiju boje gel Vylet-Nails Premium Black Magic je idealno. Crni gel s magičnim glitter efekti mogu biti procesuirani kao i obično samo dobre gelovi i osušeni pod UV lampe iz pouzdanih. Već slojem pokrivenost visokog boja se postiže.
Za obradu gelova u boji, nokat je pripremljen kao i obično. U prirodnih noktiju je podnesen u obliku i napravio ljepilo s premazom. Zatim fitilj i izgraditi sloja se primjenjuje kao završni sloj je Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic. The bez mirisa i bez kiselina gel se može staviti na nokat zbog dosljednosti u ultra-tankom sloju. Interesantna nije potrebno, jer se pigmenti boje su stabilno integrirani u gel. Nakon nanošenja gela za 120 sekundi na UV zračenje se izliječiti. A konačni brtvljenje s vrha sloj gela noktiju je izdržljiv i otporan na ogrebotine i prima svoj konačni sjaj koji naglašava snagu boja je boja gela Blackmagic toga.
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni