Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji 2 u 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Wetlook Nude boji gel Powder Blue - bez disperzije
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U NDED Wetlook Nude boja gela - bez disperzije , omogućavajući lako nokti za profesionalce i amatere u nekoliko koraka . Kvalitetne boje gel Proizvedena bez Sticky sloja i nalazi se u visokom sjaju i otporan na ogrebotine nakon stvrdnjavanja .

Gel u boji dolazi u Wetlook Nude stoga uzoru i daje noktiju visokog sjaja i istovremeno otporno na vodu . Posebno je lako nail art s ovim proizvodom , kao što nema znojenja se dobija i već kada vremenu kako intenzivan učinak boja javlja . U NDED Wetlook Nude boja gela - bez disperzija je dostupna u mnogim bojama . Dakle, dizajn noktiju je moguće u različitim varijacijama . Gel u boji , što je odmah spreman za upotrebu i bez miješajući se primjenjuje na zaobljena i očistiti površinu nokta i osušeni pod UV lampe . Nakon noktiju je konačno odmah tretira , čišćenje Cleaner za uklanjanje disperzije sloja i završne obrade za brtvljenje su nepotrebne .

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni