Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Wetlook Nude boji gel Powder Blue - bez disperzije

Детаљи
+

U NDED Wetlook Nude boja gela - bez disperzije , omogućavajući lako nokti za profesionalce i amatere u nekoliko koraka . Kvalitetne boje gel Proizvedena bez Sticky sloja i nalazi se u visokom sjaju i otporan na ogrebotine nakon stvrdnjavanja .

Gel u boji dolazi u Wetlook Nude stoga uzoru i daje noktiju visokog sjaja i istovremeno otporno na vodu . Posebno je lako nail art s ovim proizvodom , kao što nema znojenja se dobija i već kada vremenu kako intenzivan učinak boja javlja . U NDED Wetlook Nude boja gela - bez disperzija je dostupna u mnogim bojama . Dakle, dizajn noktiju je moguće u različitim varijacijama . Gel u boji , što je odmah spreman za upotrebu i bez miješajući se primjenjuje na zaobljena i očistiti površinu nokta i osušeni pod UV lampe . Nakon noktiju je konačno odmah tretira , čišćenje Cleaner za uklanjanje disperzije sloja i završne obrade za brtvljenje su nepotrebne .

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni