Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Wetlook boje gel pastelnim limete - bez disperzije
Детаљи
+
Uz NDED wetlook gel pastelne boje - bez ljepljive gel modeliranje je lako prizvao u visokom sjaju i pastelnim tonovima na nokat. Moderni boji gel proizveden nakon stvrdnjavanja bez ljepljive sloj i odmah zapečaćena i otpornim na ogrebotine . Za modeliranje boje sa nded wetlook gel pastelne boje - bez disperzija umjetnih noktiju je modelirana kao i obično i pripremio . Gel u boji se primjenjuje i osuši u tankom sloju na Ojačani površinu nokta . Budući da nema znojenja javlja , nokat je u visokom sjaju i kaljenog . Dalje prednosti gela su visoki intenzitet boje , koja se postiže s deponovan sloja i činjenice da ne izmiri na dnu pigmenata boje Geltiegels . Interesantna je nepotrebno . U NDED wetlook gel pastelne boje - bez disperzija je dostupan u različitim pastelnim bojama , tako da se za svaku priliku , odgovarajući modeliranje može biti kreirana .
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni