Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Boja doći
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Sjaj boja boja Euro-Line daje trendy nokat najzanimljiviji momenti
Детаљи
+

Наила дизајн, постоје џабе, што није ту. Прелепе ноктију дизајн може да буде елегантна, племенита и веома неукусан у складу са вашим жељама. Ако придају велику важност да истакнете упечатљив ексер, онда имамо праву ствар за вас. УВ гел & Боја Гел је идеалан пројекат за нокте и ноктију. Са гелова за Euro-Line серије, можете добити највиши квалитет за свој рад.

Дочарати најлепше креације на ноктима на завист других. Наш Евро-Линија Голд Спаркле Глиттер боја гел са 15 мл садржаја је оптимално одговара. И са многим другим бојама гелова Глиттер боји можете дочара различите и лепе осветљења.Гел може да се користи и на бази гела и креатору. То је лако за обраду. Ширење је танко, тако да 100-одсто лек је загарантован. По жељи, интензитет боје чак бити погођена гел се примењује више пута. Али нека сваки слој само излечи потпуно пре наношења новог слоја. Бићеш из овог гела и избор боја одушевљена.

Нудимо највиши квалитет производа који задовољавају строге захтеве европских стандарда и произведени о стању УВ гел истраживања. Можете веровати нашим година искуства у производњи оклевања.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.2857
Pregled
5
2
4
5
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni