Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Gel u Boji 2 u 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Sjaj boja boja Euro-Line daje trendy nokat najzanimljiviji momenti
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Наила дизајн, постоје џабе, што није ту. Прелепе ноктију дизајн може да буде елегантна, племенита и веома неукусан у складу са вашим жељама. Ако придају велику важност да истакнете упечатљив ексер, онда имамо праву ствар за вас. УВ гел & Боја Гел је идеалан пројекат за нокте и ноктију. Са гелова за Euro-Line серије, можете добити највиши квалитет за свој рад.

Дочарати најлепше креације на ноктима на завист других. Наш Евро-Линија Голд Спаркле Глиттер боја гел са 15 мл садржаја је оптимално одговара. И са многим другим бојама гелова Глиттер боји можете дочара различите и лепе осветљења.Гел може да се користи и на бази гела и креатору. То је лако за обраду. Ширење је танко, тако да 100-одсто лек је загарантован. По жељи, интензитет боје чак бити погођена гел се примењује више пута. Али нека сваки слој само излечи потпуно пре наношења новог слоја. Бићеш из овог гела и избор боја одушевљена.

Нудимо највиши квалитет производа који задовољавају строге захтеве европских стандарда и произведени о стању УВ гел истраживања. Можете веровати нашим година искуства у производњи оклевања.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.2857
Pregled
5
2
4
5
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni