Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / LED Gelova
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON LED / UV gel polish podlozi posebnim
Детаљи
+
Za modeliranje noktiju sa Gel Base Coat je neophodan dio. Prvi gel sloj osigurava da nokat ne promeni boju i garantuje odgovornost gel noktiju ili Gellacks na prirodni nokat. U NAIL-EON LED / UV gel polish posebne baze sloj se nanosi na niske viskoznosti i zbog toga lako.

Baza premaz se primjenjuje kao prvi sloj gela na pripremljenu sa prajmera prirodnih noktiju. To je idealan za smještaj Aufbaugele kao i Gellacke. Na niske viskoznosti podlozi mogu oprati na poput laka za nokte na nokat, onda Naul-EON gellak mogu direktno ugraditi u mokrim prajmer boja. Nakon toga, stvrdnjavanje je moguće i sa UV, kao i da se LED lampica se obavlja. Prednost LED stvrdnjavanje je kraće vrijeme ekspozicije. Ako je baza sloj se koristi kao osnova za gel gel modeliranje, on je također tanki oslikana na nokat, ali onda osušeni. Na znojenje je uklonjen, a zatim se nanosi prvi sloj gela Aufbaugels. Za sigurnost, ovaj gel sloj može biti izabran transparentno tako da se prirodno noktiju nije crno-bela od sljedećih gelovi u boji. U finišu gel modeliranje nudi završni sloj, koji je također dostupan kao NAIL-EON LED / UV gel polish posebno za nas.
Mjere
+
0.033 Metar (m)
0.033 Metar (m)
0.068 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Instrukcije
+
NAIL-EON UV lak: Poseban Base Coat i savršen je za savršen osnovu za naše dugotrajne UV-Gellacke.

Korak 1: ona Pripremite prirodni nokat podnošenjem vrhove u željeni oblik. Vratite zanoktice i pomalo dosadno noktiju sa buffer.

Korak 2: Sada unesite tanak sloj naše NAIL-EON UV lakova posebne baze kaput i neka te 2 minute u stvrdnjavanje svetlo da se stvrdne. Molimo vas da ne Odlepite sloj.

Korak 3: Boja noktiju sa našim UV-Gellacke i neka ti se izliječiti u svjetlu jedinici.

Korak 4: zatvoriti nokte slojem NAIL-EON UV lak: Poseban Top Coat Br 1054 Nakon sušenja, molimo vas da uklonite ljepljiva sloja sa sredstvom za čišćenje.Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4
Pregled
5
36
4
36
3
4
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni