Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / LED Gelova
NAIL-EON LED / UV gel polish posebne baze kaput - baza gel
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Za modeliranje noktiju sa Gel Base Coat je neophodan dio. Prvi gel sloj osigurava da nokat ne promeni boju i garantuje odgovornost gel noktiju ili Gellacks na prirodni nokat. U NAIL-EON LED / UV gel polish posebne baze sloj se nanosi na niske viskoznosti i zbog toga lako.

Baza premaz se primjenjuje kao prvi sloj gela na pripremljenu sa prajmera prirodnih noktiju. To je idealan za smještaj Aufbaugele kao i Gellacke. Na niske viskoznosti podlozi mogu oprati na poput laka za nokte na nokat, onda Naul-EON gellak mogu direktno ugraditi u mokrim prajmer boja. Nakon toga, stvrdnjavanje je moguće i sa UV, kao i da se LED lampica se obavlja. Prednost LED stvrdnjavanje je kraće vrijeme ekspozicije. Ako je baza sloj se koristi kao osnova za gel gel modeliranje, on je također tanki oslikana na nokat, ali onda osušeni. Na znojenje je uklonjen, a zatim se nanosi prvi sloj gela Aufbaugels. Za sigurnost, ovaj gel sloj može biti izabran transparentno tako da se prirodno noktiju nije crno-bela od sljedećih gelovi u boji. U finišu gel modeliranje nudi završni sloj, koji je također dostupan kao NAIL-EON LED / UV gel polish posebno za nas.

viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
Instrukcije
+
NAIL-EON UV lak: Poseban Base Coat i savršen je za savršen osnovu za naše dugotrajne UV-Gellacke.

Korak 1: ona Pripremite prirodni nokat podnošenjem vrhove u željeni oblik. Vratite zanoktice i pomalo dosadno noktiju sa buffer.

Korak 2: Sada unesite tanak sloj naše NAIL-EON UV lakova posebne baze kaput i neka te 2 minute u stvrdnjavanje svetlo da se stvrdne. Molimo vas da ne Odlepite sloj.

Korak 3: Boja noktiju sa našim UV-Gellacke i neka ti se izliječiti u svjetlu jedinici.

Korak 4: zatvoriti nokte slojem NAIL-EON UV lak: Poseban Top Coat Br 1054 Nakon sušenja, molimo vas da uklonite ljepljiva sloja sa sredstvom za čišćenje.Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4048
Pregled
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni