Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / LED Gelova
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON LED / UV gel lak Special Top Coat
Детаљи
+
A Top Coat kao brtvljenje je šlag na torti na svakom noktiju. U brtvljenje gel sloja na nail art sa otporan sloj i štiti od čipova i ogrebotina. Osim toga, nokat se daje trajan i atraktivan sjaj.

U NAIL-EON LED / UV gel lak Posebna Top Coat se mogu primijeniti lako i pogodan je ne samo za gel modeliranje. Također, akril nokte, UV Gellacke ili konvencionalni lakovi za nokte mogu biti obložene sa zaptivni sloj. Na vrhu premaz se primjenjuje do gotovog noktiju, akrilni nokti su golo prije ugradnje sa tampon. Nakon toga, finiš pod UV ili LED lampica osušeni. Sa Zellette i čistije je znojenje je uklonjen, nokat se polirati u nekoliko koraka do visokog sjaja. Ojačana je sjajna efekta pomoću poliranje ulja. Konačni noktiju je zaštićen od ogrebotina duga i drugih oštećenja.


Mjere
+
0.033 Metar (m)
0.033 Metar (m)
0.068 Metar (m)
viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Instrukcije
+
NAIL-EON UV lak: Poseban Top Coat kao otporna na ogrebotine sjaja za naše Gellacke i gel / akril noktiju setovima

Korak 1: Kao što je poznato za pripremu prirodnih noktiju.

Korak 2: Kao bazu kaput, koristite naš NAIL-EON UV lakova posebne baze Coat Br 1054 mislim. Vezanja na 2 minute u lampu

Korak 3: Sada možete modela i bojite nokte sa UV gellak. Ovdje se također izliječiti jednom.

Korak 4: Kada brtvljenje koriste naše NAIL-EON UV lakova SPECIAL Top Coat. To štiti boje i daje noktima sjajnu završnu obradu. Uklonite sredstvom za čišćenje je rezultat disperzije.


A tip: Naša NAIL-EON UV lakova SPECIAL Top Coat Style Nr- 1054 može se koristiti i kao finiš za gel / akril noktiju setovima. Jednostavno završi modeliranje ga i pustite da se stvrdne. Ovdje također ukloniti sa sredstvom za čišćenje na znojenje na kraju.Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.5
Pregled
5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni