Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / Baza doći
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Base gel - gel ljepilo - kao osnova za lijepe nokte
Детаљи
+
Kvalitet Vylet-Nails Premium baze gel - gel ljepilo iz kategorije UV Gel & Color Gel pruža savršenu bazu za gel modeliranje. Baza gel se primjenjuje na prirodni nokat i čvrsta. Sljedeći Skupštine, Nailart- i brtvljenje slojevi su jednako izdržljivi kao baza gela. Stoga, pažljivo prajmer je posebno važno.

Misija Vylet-Nails Premium baze gela se temelji na pripremu prirodnog nokta. Ovo je podnio i hrapava i dao slojem Primer. U prionjivosti osigurava stabilan održavanje prajmera na nokat. Baza sloj je obojen u tankom sloju na nokat, a zatim osušeni pod UV lampe. Važno je već u ovoj gel da se ivice nokta i dalje besplatno, bilo gel ostataka može se ukloniti s naranče drva štap prije stvrdnjavanja. Osuši baze gel, slojeve Aufbaugels primijeniti iscrpno izdržljivost i visoki sjaj zapečaćena za dugo. U Vylet-Nails Premium baze gel se može koristiti i kao baza za UV lak za nokte. Koriste se za ovaj slučaj, kao i gel nokte. Na osušeni baze sloj gellak se primjenjuje. Opet, to je poželjno da zapečati za dugotrajno čekanje.


viskoznost
+
tanak srednji debeo
Pečat
+
UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni