Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / American-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

American-Line

Filter articles
American-Line uv gel nails

American-Line uv gel nails , ово су дивне могућности ноктију дизајна који не остављају жеље неиспуњеним. Шарена, тренди, шарене, с сјај ефекат, у металик или Неонтонен, све је могуће. гелови из које су по узору American-Line, снажни и после третирања под УВ лампом, изузетно издржљива. И све је тако једноставно са тим ноктима, они имају много стреса.

То можда неће увек бити шарене китњаст и неукусан - American-Nails-Line uv gel nails такође омогућавају једноставан изглед. Ако се осећате више као пастелне боје, за обична елеганцију или после минималистичког дизајна француског Маникир, добро, онда нека тако буде. Ови захтеви могу бити са American-Line схватају једноставно. Погледајте мало о у нашем каталогу. Бићете одушевљени колико различитих палета боја за америчке нокти. Сви гелови су УВ гелови, они су потпуно отврдне. И наравно, сви производи су компатибилни. За појединачне гелови америчког нокти су тако координиране које можете да користите било благо из једног произвођача.

Оно што можда нисте знали: Подаци који се користе за American-Line гелови потичу од полимера истраживања. Ова наука се бави углавном не лепотом производа, али са студија полимера, тј пластика, која се може користити због своје добре особине у уметности и свакодневном животу. Да ли сте знали да је ваш УВ гел нокти америчке такође потиче из истог Ресеарцх Лаб као облоге на вашем рачунару?


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni