Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Pedikura Setovi

Pedikura Setovi

Filter articles
YOUMAXX Pedikura Set Pedikura Setovi YOUMAXX Pedikura Set
from 3,73 € *
NAIL-EON UV hajde skup Pedikura Setovi NAIL-EON UV hajde skup
from 38,41 € *
NAIL-EON Akril i zanoktica kliješta Pedikura Setovi NAIL-EON Akril i zanoktica kliješta
5,45 € *
16,03 € / 100 g
YOUMAXX pedikura prsti separator 12 para Pedikura Setovi YOUMAXX pedikura prsti separator 12 para
from 2,58 € *
6,29 € / 100 g
Akril i zanoktica kliješta Pedikura Setovi Akril i zanoktica kliješta
6,45 € *
12,90 € / 100 g
YOUMAXX Pedikura Set 5 in 1 Pedikura Setovi YOUMAXX Pedikura Set 5 in 1
4,49 € *
-45%
YOUMAXX Pedikir papuče 12 parova Pedikura Setovi YOUMAXX Pedikir papuče 12 parova
from 9,95 € *
6,07 € / 100 g
Handy remover rožnjače Pedikura Setovi Handy remover rožnjače
5,93 € *
YOUMAXX Pedikura Set 4 in 1 Pedikura Setovi YOUMAXX Pedikura Set 4 in 1
3,48 € *
-45%
YOUMAXX Pedikura Set 3 in 1 Pedikura Setovi YOUMAXX Pedikura Set 3 in 1
2,04 € *
-45%

Groomed od glave do pete. Ova misao nije u potpunosti implementirana u mnogim slučajevima. Stopala su najvažniji, na žalost, često dijelova prijeko zanemarene tijela. Oni su nam nose pouzdano dugi niz godina, mogu stisnuti u uskim slabom ventilacijom cipele i još uvijek ne traju dugo, čak i na visokim opterećenjima. Njega stopala je stoga izuzetno važno.

Dok je pedijatar uglavnom bavi zdravstvenim aspektima njegu stopala, dizajner noktiju, čini naš pedikir skupova koji se održavaju i lijepe noge u kozmetičkim terenu. Konkretno, nokti na nogama mogu biti profesionalno njegovan s proizvodima u našem setovima njegu. Isto tako, alati su dostupni koje mogu sebi dozvoliti nježno ukloniti žuljeva i ispucale pete.

Kada pedikura, sve se vrti oko stopala. Pedikura kompleti sadrže sve alate potrebne za profesionalnu manikuru kod kuće ili u salonu za nokte. Važno je uglavnom snažan pogon mlina, koji se može koristiti na širokom spektru eseja vrlo fleksibilan. Dakle, moguće je da podnese noktiju uz malo truda ili nokte. Posebno je često vrlo guste nokti palca može biti tako lagano i efikasno se u formu. Dođite na pedikir setova, na primjer, u praktičnom teško slučaj. Sve komponente su na taj način jasno uređen, mogu biti pohranjeni sigurno i kompaktno i mogu se lako transportuju po potrebi. To proširuje djelokrug rada, na primjer u mobilnim salon nail važan i atraktivan tačka koja može djelovati kao jedinstveni prodajno mjesto.

Pored noktiju sama može održavati sa različitim članaka koji pokrivaju kožu stopala. Uvijek zavisi od hoda do formiranja kalusa. To štiti osjetljivu kožu, tako na primjer na loptu ili pete. Ako rožnice je predebeo, postoje suze i bolne promjene. Dakle, ne može se tako daleko, zaštitni sloj treba redovno ukloniti. O brušenje pribor koji se može postaviti na ruter višak rožnjače se pouzdano ukloniti. Naknadna Footbath, kao što su parafin održava stopala pored i čini je mekom i podatnom. Kao i pedikura seta su i parafina kupke i drugih proizvoda za njegu kože posebno da pronađu svoje noge u nded Online Store.

Pregledajte našu online shop i pronađite pedikir skupova i mnoge druge proizvode za njegu i uljepšavanje stopala ili kreativne noktiju ne samo za nokte na nogama! Kvaliteta proizvoda, širok spektar i brzu dostavu i fer uvjete da naši proizvodi još više zabave u izboru, otkup i koristiti!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€