Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na svim uređajima
Više od 150 LED gelovi
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Fizz-set Nokta - Jedan
Детаљи
+

У области дизајна ноктију, скоро све је већ на располагању. Али ипак увек постоје нове идеје чекају иза угла. Идеје почети стално нове трендове. Кавијар је познат као ексклузивни посластица, и то је такође познат и да раде против бора. Зашто не доноси овај ексклузивни поглед на ноктима? Наравно, ми не говоримо о реалном кавијара, уместо малих бисера који стварају ефекат кавијара.

Физз нокти створи нови 3Д ефекат на ноктима. Потребан вам је боја лак за нокте, који ће бити примењен у два слоја. Нудимо широк спектар боја, можете тражити само онај прави да одговара мале бисере. Рад почевши од једног нокта, али не раде све нокте све одједном! Мали Физз или кавијар бисери се постављени на још влажну површину. Увек користите бисере са одговарајућом површином да бисте избегли да их изгубите. После цео нокат је покривена, нежно гурните бисере у нокат да их приложите сигурније. Нека нокат суши за око 15 до 20 минута, а примењује горњи слој. То помаже да се сачува што је стварање трају дуже. Са овом сету ћете добити једну дозу од бисера.

Уз помоћ левка испоручене, можете лако да окупе палог бисере назад у дози. Опчинити себе и своје пријатеље са нечим ексклузивним. Можете наћи све потребне ставке, и много више од наше продавнице! Проверите га сами!


Повратне информације
+
Ukupno pregleda
3
Pregled
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni