Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi /

Boja gela setove

Su boje gel postavlja nded dućan obično od UV gelova u boji, koji su dostupni kao jedan članak. Kao zamjena pojedinih proizvoda iz seta je vrlo jednostavna i sve boje su potpuno dostupni. Kombinacija različitih boja s istom teksturom ili iste boje različite teksture je posebno uzbudljivo. Tako su nokat umjetnost efekata koji samo otkriti njihove posebnosti i ono nesto na drugi pogled. Sličnosti u nijansama Naglašava različitosti a rezultat je uzbudljivo djelo na svaki nokat. Posebno zabavno i efikasno djeluje kada pojedine boje šarene Postavlja ili Distribuiran i u ritmu na noktima. Dakle, šarene navlaka je mix, koji je potpuno drugačije, a ipak zajednički elementi na svaki nokat.
 
Boja gela kompleti su idealni Starter Kit za početnike. Izbor različitih boja olakšava prvi eksperiment, skupa sa viskoznost gelova u boji, koje osim toga imaju efekt meda i samostalno stidna su osobito pogodna. Prednost ovih gelova: eliminira razraditi podnošenja rada koji ima dosta prepreka, pogotovo za početnike u dizajnu nokte. Izbor u nded dućan sadrži seta za gel boja iz nded raspon kao i kombinacije nagrada za glumu posebno elegantan dizajn nokte.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€