Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi / Akril Skup

Akril Skup

Filter articles
Početni set za nokte dizajn postavlja akrilnom

Ako vaši nokti ne sjaje u svom prirodnom sjaju zbog dugog opterećenja, deluju krto, lomljivo, onda im je potreban odmor. Lakovi  za nokte, gelovi, razređivači i lakovi napadaju nokte, isušuju ih i nokti onda pate- to se onda vidi po izgledu. Ali to ne mora da bude trajno stanje- veštački nokti mogu pružiti prirodnim noktima oporavak, da vi ne morate ići u javnost sa noktima koji djeluju zapušteno. Veštački nokti mogu da dobiju sve boje, tretmane za sjaj, blistanje i nakita, koji bi normalno primijenili na prirodni nokat. Ovdje se lijepu veštaćki nokat, sa tankim slojem lijepka, na prirodni nokat, tako da se on dolje može oporaviti- zaštita od mehaničkog rada kao što je dnevno kucanje na računaru, s supermarketu na kasi ili slično.

Akrilni nokti su jači nego bolje poznati Gel-nokti. Oni su napravljeni od praha i tečnosti, kad već jednom očvrsnu, formiraju stabilni sloj na nakte i onda se tretiraju kao prirodni nokti.

Naš asortiman obuhvata dve serije koje pružaju sve što je potrebno za modeliranje akrilnih noktiju. Set je prilagođen kućnoj upotrebi, drugi na portebe profesionalnih salona za nokte i profesionalni dizajnera. Detaljna uputstva za modeliranje veštačkih noktiju zaokružuju ponudu.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€