Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Starter Setovi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2016

Starter Setovi

Filter articles
1 2
Nail Art prikaz Pearl Starter Setovi Nail Art prikaz Pearl
4,99 € *
Nail 3x6mm Diamonds Starter Setovi Nail 3x6mm Diamonds
0,95 € *
-20%
Rhinestones Box Starter Setovi Rhinestones Box
4,25 € *
Striper Set Starter Setovi Striper Set
3,89 € *
Nail folija - Silver Starter Setovi Nail folija - Silver
1,19 € *
-25%
Nail Art Nail Art Metallic Starter Setovi Nail Art Nail Art Metallic
from 3,89 € *
Nail zakovice 50 St. Starter Setovi Nail zakovice 50 St.
1,88 € *
-30%
YOUMAXX Pedikura Set Starter Setovi YOUMAXX Pedikura Set
from 4,69 € *
Motiv Nokat savjeti Starter Setovi Motiv Nokat savjeti
from 3,95 € *
 Starter Setovi
2,79 € *
-20%
nded LED Starter Set Starter Setovi nded LED Starter Set
54,90 € *
nded glamur nokti film gepard Starter Setovi nded glamur nokti film gepard
2,00 € *
-50%
Fimo "voće salaf" Starter Setovi Fimo "voće salaf"
4,69 € *
Airbrush kit Nail art Starter Setovi Airbrush kit Nail art
115,80 € *
YOUMAXX manikir i pedikir Set Starter Setovi YOUMAXX manikir i pedikir Set
from 3,49 € *
nded Manikura Set - 3 Komad, Break Starter Setovi nded Manikura Set - 3 Komad, Break
4,23 € *
-20%
Nail Art Pops 50 St. Starter Setovi Nail Art Pops 50 St.
6,95 € *
Fizz-set Nokta - Jedan Starter Setovi Fizz-set Nokta - Jedan
from 3,75 € *

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Starter Setovi:

Setovi
Pažljivo izrađen nokte kompleti omogućavaju dizajn nokte u sve nove i kreativne varijacije. U nokte elementi svakog seta mogu se slobodno kombinirati i magija dizajn nokte od ekstravagantne na moderan na prirodne i umjetnih noktiju. U kombinacije pojedinačnih elemenata su koordinirani tako da harmoničnu ukupnu sliku.
Manikura Setovi
Manikura setovi jednostavno uključuju sve što je potrebno za uredan nokte. U setovi uključuju praktične alate za podnošenje i poliranje, ali i za skraćivanje nokte. U zavisnosti od obima i veličine pogodne za aranžmane za profesionalni nokte nokte, za kuće ili za brzu manikuru u pokretu.
Pedikura Setovi
Briga za jednu od najvažnijih dijelova tijela pružaju pedikura setovi. Inteligentna kombinacije uključuju sve što je potrebno za lijep i čist noge. Redovnom upotrebom, noge ne samo izgleda čisto i lijepa, ali i hvala trud sa stabilnim postoljem i dobar osjećaj tijela.
Doći Skup
Ogroman izbor UV gel kit i LED gel starter kit sa premium pribor za početnike i nokte saloni. UV gel i LED gel Nokte Design Starter setovi uključuju sve proizvode koji su neophodni za modeliranje profesionalni noktiju. Proizvodi nded ne sadrži MMA ( metil metakrilata )." Setovi su za ....
Gel Lak Komplet
Oni koji žele da spasi sastavljanje pojedinih komponenti za dizajn nokte to je samo s desne strane gel lak komplet iz naše radnje. Posebno za početnike, pažljivo izrađeni kombinacije ugljen premaza i različitim radnim alatima su idealni. Kompleti sadrže dugotrajne boje boje u različitim bojama i kombinacijama. Navlaka kao i maštoviti noktiju na prirodan nokat da se stalno mijenja vjetar.
Akril Skup
Ako vaši nokti ne sjaje u svom prirodnom sjaju zbog dugog opterećenja, deluju krto, lomljivo, onda im je potreban odmor. Lakovi  za nokte, gelovi, razređivači i lakovi napadaju nokte, isušuju ih i nokti onda pate- to se onda vidi po izgledu. Ali...
Uzorak Skup
Poizvodnja veštačkih noktiju nije laka i zahtjeva praksu. Svako ko nije suguran da li on /ona želi da nauči modeliranje veštačkih noktiju, ne treba kupiti skup set sa velikim količinama gela ili akril proizvoda, nego jeftine uzorke za dizajn noktiju...

Setovi obezbeđavaju vam sve što vam je potrebno za profesionalni dizajn noktiju. Setovi su praktično sastavljeni, tako da je i početnicima olakšan rad i svi su im materijali na raspolaganju. S druge strane, operateri profesionalnih studia za nokte, kao i profesionalni umetnici noktiju, doći će na svom računu: Upotrijebljeni matreijali su visokog kvaliteta i potpuno su u skladu sa evropskim standardom. Poizvodi mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve, oni dolaze direktno od proizvođača, što znači da možemo da vam garantujemo odlične proizvode za novac.

Naći ćete u našem katalogu različite setove, jer naravno da vam pružamo praktične sve-u-jedno setove za sve vaše potrebe. Pored Gel-Setova i Acryl-Setova iz proizvodne linije Vylet-Nails, pronaći ćete setove sa proizvodima sa gelom od setovi sa Acryl proizvodima, set za dopunjavanje od firme i naravno mustre za dizajn noktiju. U setovima imate lampu, tajmer, sve potrebne materijale i alate. Tako da su cetovi veoma atraktivni za novootvorene salone za nokte. Kao i kod skoro svih proizvoda u našem sortimentu, naručivanje većih  količina setova su jeftinije, nego naručivanja pojedinačnih setova.

Proizvodi nded e.K. ne sadrže MMA ( metil metakrilata ).


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni