Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: /
NAIL-EON tanki pamuk jastučići
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Godine NAIL-EON Pamuk jastučići su izrađeni od pamuka krpe, koje su pritisnuta u udoban okrugli oblik. S jedne strane pamuk jastučić tanki bijeli film je u prilogu, koji vam omogućava da držite podlogu. Kroz tanki film na drugoj strani blazinicom, možete potopiti, bez tekućina dodiruje tvoje nokte ovo sa željenim tečnost.

Ako želite koristiti jastučić za uklanjanje, trebali biste koristiti jastučić s odgovarajućim tečnost upiti dobro. Tako da možete abschminken na glatkim i jednostavan način. U toku dana, prikupljati na vašoj koži neke prašine i prljavštine, mrtve stanice kože i sebum luči na. To može biti savršeno i jednostavno za čišćenje tekućina i NAIL-EON Uklonite pamuk jastučići. S blazinicom brz, jednostavan i potpuno čišćenje vašeg lica je moguće. U našem praktičnom i postavite male ambalaže NAIL-EON Vatice lako u bilo torbicu., Jednostavno idealno saputnik.

Kao i da se bojite ovaj lak za nokte na prstima i nokti na nogama su pamuk Jastučići vrlo korisno. Godine NAIL-EON Pamuk jastučići uzeti tekućinu na vrlo dobro i potpuno ukloniti i pravilno bilo lak za nokte. Sa zgodan slajd, možete jednostavno držati blazinicom i ruke ne dolaze u kontakt s tečnosti.

Oni se mogu koristiti na osjetljivu kožu, kao što kreme ili losiona mogu se primijeniti.

U jastučići su meke, upijajući i dlačica.


Mjere
+
0.045 Metar (m)
0.197 Metar (m)
0.275 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni