Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti

Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti

Filter articles
Dopunite 50 St Stiletto Savjeti Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti Dopunite 50 St Stiletto Savjeti
from 0,68 € *
Nageltipbox Stiletto Savjeti Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti Nageltipbox Stiletto Savjeti
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stilletto predložak 500 St. Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti Stilletto predložak 500 St.
from 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Stiletto Motiv Savjeti Stiletto Nokte - Stiletto Savjeti Stiletto Motiv Savjeti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Stiletto Nokte - Efektivna Nokte sa Stiletto Savjeti ili Predložak

Poznate zvijezde čine ga pre: Stiletto nokte su sad svi bijes i ukrasite nokte sa izuzetnim nail art. Poseban izgled umjetnih nokte, koji je napravljen sa stiletto savjeti ili šablone, jednostavnog dizajna čini već odličnu figuru i osigurava iznenađen super izgleda. Ako fancy obliku nokte dodatno uz nail art elemente iz nded asortimana dopunjen s efektom gelovi ili UV Effect lak za nokte, stvaraju male umjetnička djela koja će se pamtiti.

Kao Stiletto nail art nokti su iz, prednji kraj u trenutku. Ovaj tip se mogu formirati diskretno ili veoma ekstremna, po želji. Za savršene nokte služe Stiletto nokte, diktiraju oblik i fiksni sa nokte ljepilo na prirodni nokat. Također moguće je korištenje posebnog koplja u obliku predloška koja služi kao predložak za veštačkih nokte akril, stakloplastike ili gel. U svakom slučaju, nokat je kao i obično gradi u slojevima, tako da odgovaraju kaljenog materijala i uređen sa željenim nokte. Stiletto nokte mogu biti vrlo oštre i vrlo posebno dizajn privlačnih. Umjesto toga diskretno Stilettos su pogodni jer nudi lako obavljaju sve aktivnosti svakodnevnog života.

Osnova za lijepe Stiletto nokte, zadržati trajno kao Umjetni nokti su dobro njegovanim rukama i pažljivo pripremljene prirodne nokte. U prvom koraku prirodnih nokte je podnesena, hrapava sa tampon i obložene za Stilettos kao gel modeliranje sa prionjivosti, poznat kao početnica. Na osušeni premaz tanki sloj baze gela. Baza sloj ne osuši pod UV ili LED svjetla, a čini osnovu za strukturu nokte. Ovisno o procesu ili Stiletto Savjeti su postavljeni predložak i formira se nokat. Za realizaciju grafike dostupan kao i obično na raspolaganju bezbroj mogućnosti. Stoga, nokat u francuskom stilu, ukrašene maštovitim ili kao običan obojena nail art nail art živih boja i efekt boje.

Kao pomoć za dizajn Stilettos koje su se njihovo ime od italijanske stiletto, vrlo oštar ubod oružje često dolaze matrice mogu se koristiti. U Stiletto fleksibilna modeliranje predlošci mogu se primijeniti akrilnom ili gela i nalaze se oko prsta. Na predložak se formira Stiletto nokte, nokat osušeni, predložak je jednostavno ukloniti. Još jedna popularna varijanta za proizvodnju čipke nokte oblika Stiletto nokte. Ovi su spojeni sa i bez obrasce u različitim razredima dostupna i nokte ljepilom u odgovarajuće veličine do prirodnih nokte. Nakon toga, nokte će biti obrađen kao i obično.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€