Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije
Dopunite 50 St Edge Savjeti - nokte na lageru
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Edge Savjeti u različitim veličinama su imperativ u salonu za nokte. The punjenje 50 St Edge savjeti su prirodno u 10 veličina i tri različite boje, a Jasno Bijel raspolaganju. Savjeti su lako se obrađuje i smanjiti napor modeliranja. Na ravno oblik noktiju na gotovo bilo prirodne nokte.
Obrada Edge Savjeti počinje s izborom odgovarajuće Veličina. Na ocjenjivanje je od 1 do 10, na Veličina 1 opisuje najveće savjete, na primjer, za palac. U odgovara Nageltip sjedi u ravnini na rubovima noktiju, alternativno, a vrh refil 50 St Edge savjeti su smješteni u ispravnom obliku i Veličina sa podnošenja. Sa posebnim vrhom ljepilom za nokte vrh je u prilogu, važno je napomenuti da nema mjehurića zraka između vrha i prirodnih noktiju. Da bi se to izbjeglo, noktiju ploča gurnuo niz puta i nazad. Zatim noktiju je ispunjen materijalom modeliranje i staviti u svoj konačni oblik. Opcionalno, daju boju gela ili UV lak za nokte za savršen dizajn noktiju, nail art ukrasa također može primijeniti kao i obično na gotovih noktiju.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni