Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Nokte Studio Namještaj / Ljepota krevet

Ljepota krevet

kozmetička stolica i 211 bela Ljepota krevet kozmetička stolica i 211 bela
241,61 € *
Ljepota krevet - udoban namještaja za kupca i kozmetičara
A bed lica moraju zadovoljiti različite zahtjeve u zavisnosti od perspektive. Iako je glavna briga za kupca, zgodno da laže, tehničar nokte ili estetičar će morati slične funkcije efektivno i profesionalno rad može. Ovisno o vašem budžetu i zahtjevima, sa elegantnim namještajem može biti opremljen sasvim drugačije za nokte i kozmetički salon.
Baza modeli su jeftiniji općenito, a može se postaviti ručno ili hidraulički. Podešavanje opcija, na primjer za odmor i njihovu sklonost, kao i ploče za noge i stopala. Često, u ležaljke uz postavku da sjedi na različitim pozicijama i uglova za korištenje, kao i za ravne kreveta. Pogotovo s masažu lica ili tijela, ovaj položaj je povoljan. Za postavljanje kreveta lica zadnjem dijelu, kao i stopala obično imaju mrežu polugu kojom željeni položaj može se podesiti. Fleksibilan i dobro podstavljene naslone za ruke prilagoditi automatski na neko drugo mesto. Radna visina, odnosno visina sjedala se tada pod kontrolom hidraulički strane ruku ili nogu u pedalu.

Pola ili potpuno električno podešavanje ležaja kozmetike su ugodnije za korištenje. Distribucija leđa i stopala, a sjedište je slična Osnovni modeli obično postaviti pojedinačne komponente električnog daljinskog upravljača, koji je spojen kabel na stolicu. Stolica mora na motorima koji su pod kontrolom pojedinačno i donijeti krevet na licu, tako kontinuirano u željenom položaju od sjedi uspravno na horizontalne. Posebno visoke kvalitete modeli imaju tzv lock-box. Električni sustav se može blokirati, tako da neovlaštenih osoba ne može prilagoditi na položaj Sunca.

Neki modeli još uvijek imaju više funkcija, kao što su jednom sekcije sklopivi stopala - to je posebno korisna za pedikuru, masažu ili bežičnog daljinskog upravljača. Također su dostupni rotirajuca kozmetičke stolice. Vrlo uštedu prostora i idealne za rad su kozmetičke stolice sa malim bazama, te i dalje imaju visoku težinu, tako da je paluba je stabilan i siguran.

Važne u kozmetičkom salonu, kao i dizajn nokte je odgovarajuća higijena. Kozmetička stolice su opremljene izdržljiv i jednostavan za čišćenje vještačka koža presvlake. Površine se mogu tretirati s odgovarajućim dezinficijensom sprej ili jednostavno vlažnom krpom nakon svake ponovno koristiti u čistom i higijenskom stanju.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€