Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Nokte Studio Namještaj / Kozmetički stolice

Kozmetički stolice

Kozmetički stolice - udoban tretman u mnogim varijantama
Najvažnija karakteristika za kupca je kozmetička stolica udoban i dobro podstavljene sjedalo. Do podešavanje, za svaku metodu liječenja najudobniji položaj sjedišta se može podešavati i boravak u studiju je opuštena zadovoljstvo. Podešavanja dolaze kao kozmetičarka ili noktiju tehničar na dobro, jer oni mogu raditi u opuštenom i uvijek sebe i kupca pozicionirati ergonomski jedni druge.

Prvo i najvažnije, modeli se razlikuju u metodama za podešavanje i kontrolu. Najjednostavnija varijanta je priručnika Cosmetics stolicu. O mrežu kontroler se može podešavati nazad i položaj stopala. Iako je ovo pomalo nezgrapno i energije troši, ali je jednostavna mehanike ogleda se u povoljnu cijenu dolje. Priručnik modeli su posebno korisni kada se stolica ne mora biti često prilagoditi. To je na primjer slučaj u manikir. Zbog toga, ovi modeli su pogodni kao originalne opreme u novoformiranoj salon za nokte.

Više udobnosti u stvari donose sa hidrauličnim kozmetikom podešavanje stolice. Obično se radi o mehanizmima kombinirani prilagođavanja. Dok su elementi su ručno ili električno podešavanje, radna visina stolice pješice pedale se kontrolira hidraulički. Tada ruka često moraju se primijeniti za fino podešavanje položaja. Ovaj oblik kozmetičkih stolica je posebno pogodan ako ima malo potrebe da se prilagoditi.

Uz maksimalnu udobnost za električnu stolicu kozmetike dolazi zajedno. Nekoliko motori, kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, omogućava povoljno i kontinuirano prilagođavanje pojedinačnih dijelova. U zavisnosti od toga da li kozmetičke stolice se može podesiti dva puta, tri puta ili čak četiri puta odgovarajući broj motora pričvršćen na stolicu i pouzdano regulira kut nagiba. Mogućnosti uključuju podešavanje naslona za glavu, naslona, visine sedišta i stopala. Rezultat: Klijent, odnosno klijent sjedi udobno na apsolutnu ljepotu stolicu i mogu preživjeti i duže tretmana opušteno.

Dizajnera noktiju i kozmetičare, mobilni također žele ponuditi potpunu udobnost svojih klijenata mogu koristiti mobilni kozmetike stolice. U lako prenosiv stolice su fleksibilni podesivi i vrlo udobna. Opet, korist tretiraju kao praktičar različitih karakteristika i prilagodljivost.

Važna stvar je i kozmetičke stolice presvlake. Ovo mora da je zgodno za kupca, s jedne strane, s druge strane, može također lako i higijenski čista. Često su površine su stoga od sintetičkih kože ili sličnog materijala. Na površinama lako njege može se dezinfikovati,
površna prljavština se lako može ukloniti vlažnom krpom.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni