Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte
Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter - sjajne nokte u neon

Детаљи
+

Niske viskoznosti Gellack Kombinirana neon i sjaj u jedinstvenoj kombinaciji. U Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter su prirodni, kao i veštačkih noktiju u oči hvatač. Zbog posebne teksture i stvrdnjavanje pod UV-svjetlo je dug rok trajanja, kao i stalni intenzitet boje su osigurana.

U cilju da se uspostavi Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Neon Glitter noktiju dizajn neobičan i izdržljiv, površine nokta je blago hrapava sa tampon, rezultirajući prašina se temeljito ukloniti sa prašine četkom. A prajmer služi na prirodni nokat kao bazu i osigurava optimalno prianjanje baznog sloja. Dobijena tijekom stvrdnjavanja znojenje ostaje na nokat. The Neon Glitter Gellack se zatim nanosi kistom u tankom sloju i čvrsta pod UV svjetlo na 120 sekundi. Za veći intenzitet boje, a dodatno sloj može se primijeniti i čvrsta. Neke značajke ovog novog high-tech UV lak za nokte - Osnovni sloj, boja, top coat - sve u jednom Liquid sa našim UV Gel Lak za nokte Neon Glitter!

- Nema više nije potrebna, prianjanje i sjaj sloja
- Visokog sjaja neprozirnim bojama
- Očvršćava pod UV i LED
- Bez disperzija
- Izuzetno jednostavna aplikacija kao što su lak za nokte i jednostavno ukloniti
- Nesmenjiva, dünnviskoses i pokriva boje gela. Koristi se kao trajni lak za nokte
- Shake i promiješajte nema
- 100% prianja na svim noktiju dizajn sistema kao što su gel, akril i stakloplastike
- Do 4 tjedna metak-dokaz prianjanje na noktima!

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni