Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV Nail Polish Glitter - dugo trajnih glitter efekta

Детаљи
+

Za prirodnih noktiju, gel i akril nokte NAIL-EON UV Nail Polish Glitter može primijeniti. UV Gellack mica efekat se primjenjuje na nokat pripremili i osušeni pod UV-lampe. Nakon toga, nokat ili direktno impregnacije može primijeniti.

Ono što je važno je dobra priprema nokta. Nokti Art modeliraju i očistiti sredstvom za čišćenje, a zatim primijeniti premaz. U prirodnih noktiju, premaz je također potrebna podrška za NAIL-EON UV Nail Polish Glitter ovdje formira bazu sloj kao bazu kaput. U znojenje tijekom sušenja neće biti uklonjen. Glitter premaza se doveli u konvencionalnom nokte lakom u tankom sloju na nokte i svjetla izliječiti. Nakon toga uklonjen na drugi tretman noktiju, rezultirajući ljepljive sloj sa sredstvom za čišćenje i zapečatili noktiju s Top Coat. Alternativno, prethodno je još jedan ornament sa raznim nail art proizvoda se vrši. Tretman sa noktiju nafte na samom kraju, daje izuzetno čiste i svijetle dojam.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

3

Pregled

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni