Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel - uzbudljiva efekta za nokte

Детаљи
+

Sparkellacke osuši neravnomjerno i stvaranje uzbudljive efekte na površinu nokta. U NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel u različitim bojama je kao tradicionalni lak za nokte nanosi na prirodne ili umjetne nokte i čvrsta kao Gellack pod UV svjetla.
U NAIL-EON UV lak za nokte Sparkel se može primijeniti na akrilne i gel nokte, kao i na dobro pripremljeni prirodnih noktiju i proizvodi tzv Sparkel ili efekta pijeska. Za prirodnih noktiju bazu kaput je posebno važna kao baza, na znojenje ostaje na nokat. Za svaki stil noktiju primjene lijepljenje agent je dužnost početnica osigurava da ništa kore. U Gellack je kao i svaki drugi lak za nokte nanosi četkom, sa Unerschied da je proizvod osušeni pod UV svjetla. To stvara ljepljive sloj koji je uklonjen sa sredstvom za čišćenje. U svakom slučaju učiniti da završi posao završni premaz, koji je također izliječiti. Prije noktiju može biti pored Sparkellack ukrašen nail art po želji.


viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.3333

Pregled

5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni