Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV lak za nokte Silk - Silk gloss i trajnih noktiju

Детаљи
+

Svilenkasto sjajni nokti su pogodni za svakodnevnu upotrebu, kao i za večer. U NAIL-EON UV lak za nokte svile može se primijeniti kao konvencionalni lak za nokte. Do stvrdnjavanja UV svjetla, ovaj proizvod sadrži visoke čvrstoće i trajnosti.

U NAIL-EON UV lak za nokte Silk je također primjenjiva za Umjetni nokti akrilni ili gel za prirodne nokte. Kada se moraju koristiti prirodni nokat bazu sloj kao bazu sloj, koji formira za vrijeme stvrdnjavanja znojenje ostaje na površini nokta. U svakom slučaju, potrebno je premaz za pouzdano spajanje. Nakon pripreme nokta od NAIL-EON UV lak za nokte Silk se primjenjuje u hladu želji i izliječiti sa UV svjetlosti. Imajte na umu da je debljina sloja mora biti tanka je moguće kako bi se postigla potpuna sušenja. U Sticky sloj je uklonjen, svilenkasti boji noktiju sada se mogu tretirati na različite načine na. Ili na vrhu sloj se odmah primjenjuje kao sealer, alternativno, prije nego što se primjenjuju na nail art.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni