Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte
NAIL-EON UV lak za nokte Extreme Glitter - glitter nail art

Детаљи
+

Za najbolje rezultate, potrebna je dobra priprema za nokte prije nanošenja NAIL-EON UV lak za nokte Extreme Glitter. Ovi nokti su uređeno i modelirani i prethodno tretirane početnica za savršeno prijanjanje. U prirodnih noktiju je premazan bazu kaput, na znojenje ostaje na nokat.
U NAIL-EON UV lak za nokte Extreme Glitter se primjenjuje kao redovni lak za nokte četkom. Tanki sloj laka se zatim osušeni pod UV-svjetla i razvili svoje mica učinak. Pa, kao i obično u poduzete aktivnosti. Ili pečat se odmah primjenjuje na čiste nokte, alternativno, još uvijek nije zakucati s različitim elementima odvijaju. Da li je onda zaliju sa premaz koji pruža visoki sjaj, grebanja i stoga dugotrajni površine. Za dodatnu njegu nokat ulja, sjajne nokte i lijepe ruke osigurava glatko kutikule se preporučuje.

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni