Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gelovi / LED Gelova
NAIL-EON UV Lak za Nokte HIGHLIGHTS

Детаљи
+

U NAIL-EON Gel Lak NAJVAŽNIJE su u potpunosti prilagođeni potrebama za jednostavan i lak nail art. U Gellacke se može koristiti u kombinaciji s konvencionalnim gel modeliranje ili kao solo lak za nokte i može se lako ukloniti iz Peel off učinak od noktiju. Gel premazi se često nazivaju UV lak za nokte ili Gelpolish. Oni kombiniraju najbolje osobine laka za nokte i UV gela i pružiti stabilan zaštitni sloj na nokat s dugim rokom trajanja. S obzirom na NAIL-EON Gel Lak sloj se jednostavno nanosi na njegovanim i mat prirodnih noktiju. Za najbolje rezultate, bazu premaz se koristi kao prvi sloj. Nakon stvrdnjavanja od gellak slijedi. Svi gel slojeva treba da bude što je moguće tanka i čvrsta odvojeno do potpunog cure garantovano pod UV lampe. U znojenje će se sastojati svaki na površini. Kao i kod svakog modeliranje završni premaz se primjenjuje kao posljednja zaptivni sloj u ovom slučaju. U NAIL-EON Gel Lak NAJVAŽNIJE su kiseline slobodne i stoga pogodna za alergičare. Za stvrdnjavanje UV lampe i LED rasvjetnih uređaja može se jednako koristiti.viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.5

Pregled

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni