Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Gel Lak
Gel Lak NAIL-EON STRAIGHT - Lak za Prirodne Nokte

Детаљи
+

Gel Lak NAIL-EON STRAIGHT peel off su savršeni za dugotrajan i savršen nokte dizajna. Poljski UV nokte može se primijeniti pojedinačno ili u kombinaciji sa prajmera i prajmer i zapečaćen završni premaz. Kao i kod konvencionalnih modeliranje prirodnih noktiju je mat i prekriven premazom. Na Vezivno sredstvo se primjenjuje u tankom sloju baze kaput i prekriven slojem gela bez stvrdnjavanja laka. Da biste povećali intenzitet boje, dodatno slojeva može se primijeniti. Tanka viskoznosti potrebne za optimalnu stvrdnjavanje tankim slojevima može se primijeniti lako. Može ispraviti lak za nokte - gel lak pod konvencionalnim UV lampe, kao i pod LED uređaja stvrdnjavanja. Napomena, kada koristite ovaj gel lak da je znojenje, odnosno ostaje na nokat i ukloniti sve do samog kraja. Gel lak NAIL-EON STRAIGHT  je otporan na ogrebotine lak za nokte prirodne nokte s nedjelje održavanja i visokog sjaja. Lako se nanosi i removable!

viskoznost
+

tanak srednji debeo

Pečat
+

UV pogodan

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED pogodan

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.4471

Pregled

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni