Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja noktiju lak
Pucketanje lak za nokte je sve bijes - izgleda da je korišteno / vintage izgled

Детаљи
+

Sa našim nded Crackle lak za nokte smo donijela proizvod na tržište, koje sada više nije neophodan. Nekoliko puta od novog trenda u dizajnu nokte je dizajniranje Crackle nokti. Crackle nokti izgledaju kao da su split i pukotina. Mnogi također govore o vintage izgled, kao i nokti izgledaju malo starije od dizajna. Specijalni sastojci razgrađuje boju nakon što se primjenjuje, te stoga daje željeni efekt pucketanje. Crackle Nokti su uvijek jedinstveni, potpuno isti dizajn, nikada nećete postići ono što čini projektiranje još zanimljivije puta, jer nikad se ne zna unaprijed što će rezultat izgledati, jer nema utjecaja mogu se vrši na prelom premaza. Aplikacija je vrlo jednostavna. Prvi željenu boju laka za nokte nanosi i suši na zraku. Da biste smanjili vrijeme sušenja, možete koristiti podrške proizvod za brže sušenje. Crackle boja se nanosi na nokte suhe i nakon nekoliko sekundi pucketanje efekt je primjetan. Boje se mogu kombinirati sa svim konvencionalnim nokte. Ko želi da postigne vrlo specifične boje bogate rezultate, koji se uvijek preporučuje da odaberete kontrast u odnosu na boju. Također urone u novi moderni tip noktiju umjetnosti i dizajna te uskoro predivna Crackle nokti.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.25

Pregled

5
1
4
3
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni