Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja noktiju lak
nded Magnetski Lak za nokte

Детаљи
+

Mi stalno razvijaju nove proizvode za nokta dizajn industriji. Nded sa Magnetski lak smo pokrenuli novi proizvod na tržištu koji mogu dizajnirati sami sa nevjerovatno Magnetski efekte na noktima. U pažljivo odabranih kvalitetnih sastojaka su visoke kvalitete i daju blistav sjaj na noktima. Elegancija i sjaj u kombinaciji u jednom proizvodu - to je naš Magnetski lak, koji je dostupan u različitim bojama s nama. Boje koje s metalnim česticama se nacrtane kao normalan lak za nokte četkom ravno iz boce na nokte. Zaštitni sloj mora biti tanak. Nakon magnetom koji smo isporučiti što bliže se čuva na nokte. Magneta, u sprezi sa sastojcima iz boje koje čine presijava metalik efektima na noktima. Do kretanje magnet će proizvesti različite dizajne, linije i gradijentima koji želite postići. Preporučujemo da nanesite tamni sloj, to je zbog toga što je Magnetski lak još veće prednosti. Da bi zaštitili magnetskog zračenja nokte od diskoloracije i ogrebotina, mi smo još uvijek preporučujemo nakon primjene završni premaz ili brtvilo gel. Dizajnirajte nokte sa ovim novim modernim novih boja dostupnih na tržištu.

Mjere
+

0.03 Metar (m)
0.03 Metar (m)
0.074 Metar (m)

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni