Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja noktiju lak
Pokušajte nded laka za nokte s holografskom efektima za lijepe nokte

Детаљи
+

Lepa i dobro čuvana nokti će poboljšati celokupan izgled na bilo neizmerno. To, naravno, uključuje i lepo stilizovan nokte koji su dizajnirani sa lepim kreacijama. Ne uspevaju savršen dizajn noktiju tako jednostavno kao što to želite. Klasična finiš izgleda moderno i elegantno. Ali mnogiona je jednostavno dosadno. Ali, to ne mora da bude. Naš Hologram svetlucanje Lakovi za nokte ostavite vaši nokti u zavisnosti od svetla u drugoj boji. Iskoristite ovu neverovatnu igru boja za nokte i da se diveći poglede.

Boja se lako nanosi kao bilo koji konvencionalni laka za nokte. Da li je suvo, imate lep sjaj duginih boja na noktima. Naravno, možete kombinovati lak za nokte sa drugim dekorativnim elementima, kao što su deponenata ili male rhinestones. Međutim ,sama boja izgleda potpuno magičan.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.3333

Pregled

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni