Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja noktiju lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
Детаљи
+

U području fingernail umjetnosti, boja gelovi i gel nokte proizvodi su poznati za dugo vremena. Oni omogućuju vam da stvoriti iznenađujuće kreacije na noktima. Postoje mnoge boje i efekti koje možete izabrati. Pa ipak, unatoč svim već dostupnih opcija, jedna je uvijek u potrazi za novim idejama za nail art. Nudimo vam Nail-EON Magic Magnet Pen. To je dizajniran za rad s našim Nail-EON Magija magnet gel poljskih proizvoda. S ovim proizvodima možete imati nokte koji privlače pozornost kao magnet!Posebna gel lak sadrži magnetski prah. Nanesite proizvod točno kao bilo koji drugi Gelish proizvoda.

Nakon što ste primijenili gel, uzeti olovku i držite ga blizu površine nokta. Ne dopustite olovka dirati nokat, prah magnet će uskladiti s olovkom kada olovka ne dira nokat. Kada ste završili dizajn želiš, stvrdnuti gel lak kao obično i pečat s gornje dlake.Krajnji rezultat će vas iznenaditi. Nudimo vam proizvod koji slijedi standarde EU i visoke kvalitete. Kao i svi naši proizvodi, to je rezultat najnovije UV gel razvoja. Neka ovo Nail-EON Magic Pen Magnet će vam pomoći stvoriti najčudesnija nokte!

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni