Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Lak za nokte / Boja noktiju lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Boja noktiju lak

Filter articles

Dobro održavana i izgledaju prirodno noktiju naslikao još lepše i savršeno stilizovan da naglasim svoju individualnost . Ne samo da svoju sklonost ka bojama ulogu , ali i prilika za koje su nosili oni . Naila lakovi iz Nokti ostavljaju mnogo prostora za kreativni dizajn noktiju . Bez obzira da li za posao imenovanja , premijeru ili trendi posle posla partije - sa dizajnom Nail Art imate izbor pokriva boja laka za nokte pastelnih boja na upečatljiv Neonfarbtonen . Ovde , Lakovi za nokte su prirodni acetonom -free i pogodan za veštački nokti kao i za prirodne nokte.

Iskoristite naš izbor i da pregledate naše proizvode stranice o Lak za nokte . Jer , ako vaš UV gel bi trebalo da jednom podigne , će obezbediti razvoj profesionalnog sektora vilet - nokti Nokti Ne Lite stabilizator za odgovarajuću snagu . Nega i pomoć u lomljivi nokti mogu se naći na vilet - Ekseri nokte učvršćivač i vilet - nokti grebena filer čini ružna prelaz između prirodnih noktiju i nail art nevidljiv . Nail Polish letnjih boja , metalik lak za nokte za lak za nokte na francuski ponudi odgovarajuće širok spektar . Dakle, možete da nosite Lak za nokte odmah , bez čekanja za dugo , vam sprej za kosu u najkraćem mogućem roku suve nokte ili Spezialversiegler . Dizajn noktiju Nail Polish - tako da vaši nokti su nešto posebno .


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni