Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat slika
Exchange Files čelika - vrhunski materijal za profesionalne noktiju salon
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Samo dobro u obliku noktiju može napraviti umjetničko djelo. Alfa i Omega je pravi turpija za nokte, koji ne samo da mora biti jednostavan za korištenje, ali i robustan i higijenski. Sa promenom zbirke ovi zahtjevi se lako upoznao. Nakon svake aplikacije, površine podnošenje je lako zamijeniti, su ispunjeni čak i najviše zahtjeve o higijeni.

Razmjenu datoteka se sastoji od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete metala koji je i izuzetno robusna i lagana. Materijal tijela dolazi od podnošenja prostora, tako da donosi samo najbolje osobine s. Za potrebe podnošenja, koji su u obliku ravne, trapezoidni i širok samo na raspolaganju, koji odgovaraju podnošenja površine su obavezna. To su u radnji u porodičnom pakovanju po nalogu V 6911. Nakon svake aplikacije, samoljepljiva površina se oduzima od čelika tijelo bez ikakvih ostataka. Novi korisnici tako dobiti nov i nekorišten turpije za nokte za manikir ili pripremu noktiju. U idealnom slučaju, promjene podnošenja površina vrši se pred očima kupca. To stvara povjerenje i profesionalnost. Isto tako higijenski mogu se baviti podnošenje tijelima čine: Ovo se može oprati u dezinficijens ako je to potrebno.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni