Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat slika
Exchange Files plastike - higijenski datoteke u noktiju salon
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Da bi nokat izgledao uredno i savršeno je moguće, mora biti doveden u modeliranje ili pred dizajn noktiju u pravom obliku. Na nded promjena Files plastičnih su idealan alat kada je u pitanju higijenske manikir ili pripremu prirodnog nokta na nokat. Visoka kvaliteta brusnim papirom osigurava najbolje rezultate podnošenje, koju je jednostavna metoda za promjenu papira datoteka, rad i dalje s datotekama uvijek higijenski sigurnom.

Upotreba datoteka je vrlo jednostavno. Baš kao i druge datoteke koje postoje u nded shop u brojnim varijantama, datoteka promjena je postavljen na odgovarajući kut za nokat, a višak materijala pažljivo iu malim koracima ukloniti. Datoteke su pogodni za obradu prirodnih noktiju, kao i za modeliranje materijala. Posebnost datoteke noktiju, koji su dostupni kao pravo datoteku, Trapeze datoteku ili širok samo turpija za nokte, pokazuje i aplikacije. U kategoriji abrazivne površine je jednostavno oguljene iz plastičnog tijela turpija za nokte - najbolji u očima kupaca, da pokaže higijenske rad. Stabilna srednji komad može se čistiti u dezinficijens ako je to potrebno. Odgovarajući Feil listovi su dostupni u dućan po nalogu V6901.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni