Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat slika / Pufer + poliranje blok
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Neon Buffer - za brušenje i ispravljanje noktiju
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Odbojnici su sastavni dio alata dizajnera noktiju. Posebno neon tampon sa svojim finim Zrna se koristi pojedinačno. To može biti ne samo za neravnine na prirodne ili umjetne korištenje noktiju, ali je također dobro prilagođen za fine korekcije na rubovima noktiju.

Dobar tampon melje ne samo izgleda dobro, ali je i dobro u ruci. Neon se pufer koristi nakon upotrebe datoteku noktiju za svoje korekciju. Dakle, s finim brusnim površine prijelaza samljeti precizno, rizik da akril ili gel noktiju sama liftet, čime je značajno smanjen. U zavisnosti od toga da li obasjanim ili brušenje su potrebne, jednoj strani brušenje bloka, ili jedan od njegovih rubova se primjenjuje. Za čišćenje tampon je jednostavno odabran od i može na taj način da se ponovo i ponovo koristiti u Nagelmodellage ili manikir. The Neon Buffer iz nded online shop u svijetle boje naranče, žuta, roze, ljubičaste i zelene dostupna i odgovara tako da bilo koji enterijer.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni