Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nokat ekstenzije / Punjenje vreća
Dopunite 50 kom Pinch Savjeti - Umjetni nokti s visokim C-krivulja
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Fancy nokti priziva nokte sa Pinch savjete da ima ekstra jake lučni tunela. U C-krivulja u Pinchdesign sa svojim naprijed uskim konusni oblik može biti individualno visine prilagođen prirodnih noktiju kao nema površina ljepilo se daje. The punjenje 50 kom Pinch savjeta je dostupan u tri nijanse boje i 10 veličina.
Za dobar rezultat pravo Veličina potisni savjeta je od ključnog značaja. Može se izabrati između 10 različitih veličina, srednje veličine su potrebne, oni su lako savladati podnesen. Na vrh mora biti u istoj ravni sa nokta da se izbjegne napetosti. Na kontaktnu površinu vrha, a pad se daje Tipglue, onda Nageltip na nokte ploča gura nekoliko puta gore i dole. Kao rezultat toga, ljepilo ravnomjerno raspoređeni i mjehurića zraka između noktiju i tip-pad biti uklonjeni. Final prianjanje za prosječnu pritisaka na vrhu čini. Nakon toga, nokat se može dalje obrađivati ​​po želji, na primjer s nail art ili šarene slike.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni