Poklanjamo Vam poštarinu! Od vrijednosti narudžbine od 119 € * samo kod slanja preko DHL-a u

Категорије

Производи обележени са овим логотипом су сертификовани од стране ТУВ СУД.

Zračni kist savjeti

Zračni kist savjeti za noktiju umjetnosti

Prirodni nokti su nježni i uvjek ne rastu baš lijepo, kao svijetska dama što želi. Mnogi od proizvoda za njegu noktiju napadaju kožu i nokte, oštete tkivo i nokti mogu postati krti. To nervira i stvarno ne bi trebalo da se desi- jer ruka ne smije da pati. Ako trebaju da se nokti zaštite i lijepo da budu izrađeni, onda su veštački nokti svršeno rešenje. Nailart tipse (to je tehnički izraz za osnovni oblik veštačkog nokta) dostupni su u svim mogućim veličinama i oblicima, a mogu se idividualno prilagoditi. Lakovi, markice, nalepnice i nakit, pružaju vam priliku da vaš tips izgleda kako vi želite. Sve što je moguće kod prirodnih nokti to je i kod veštačkih noktiju moguće. Na našim stranama kataloga možete naći različite vrste veštačkih noktiju u malim količinama, kao i jeftinijim velikim paketima, koje su vam poznate iz salona za nokte, kao i odgovarajuće kutije, koje donose fin raspored u vašem malom salonu za nokte kod kuće.

Posebna vrsta umjetnosti za nokte je Nailart Airbrush tipse. Već spremne tipse mogu biti jednobojne ili više boja, s linijama, cvećom, leptirima ili sijati sa nekoliko različitih motiva. Savršeno oblikovani nokti, koji se lako mogu nanijeti kući, ako ste se zaljubili u jedan motiv.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni

Nema članaka može se naći koji odgovaraju Vašim kriterijima. Molimo odaberite drugu pretragu riječi i pokušajte ponovno.
Imate li prijedlog za novu stavku? Vi ste dobrodošli da nas obavijestite.