Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Naljepnica za nokte
Nail naljepnice hologram valovi - Nail art s razlikom

Детаљи
+

Ovisno o svjetlu treperenje u noktiju naljepnice hologram talase u svim bojama. Ove nail art naljepnice svakako privući pažnju na sebe i može se koristiti za nove i ekstravagantna Full Cover Design na prirodnim, kao i Umjetni nokti primjenjivati. Za dugoročne čekanje i visokog sjaja za nokte naljepnica se zapečatiti na kraju.
Za primjenu noktiju naljepnice holograma valovima nokta se priprema na uobičajen način. Ako nail art naljepnice se lijepe direktno na prirodni nokat, mora se podnijeti u obliku, suhe i čiste. The Full Cover noktiju na nokte modeliranje akrilnom ili gel se može učiniti kada nokat spreman modelirani i oblika. Nail naljepnica je uklonjen iz nosača filma, stavi na nokat i postavljen. Laganim pritiskom na naljepnici dobiva svoje prianjanje na nokat ploču. Da bi za nail art boravak u dugim i pouzdan mjestu, nokat se konačno zapečaćena. Opcionalno, može se koristiti ovdje kao brtvljenje gel premaz ili jasan kaput.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni