Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Naljepnica za nokte
Nail Naljepnice Glitter Francuski - Francuski nail art sa šarenim vrhom

Детаљи
+

Francuski nokti sa razlika može biti kreirana u noktiju naljepnice Glitter francuski. Umjesto klasične bijele nokta mogu se naći s ovim Varijanta blistavim nail art sa grafičkim ili cvjetnim obrasce. Francuski savjeti su jednostavno lijepe za nokte potpuno modelirana i zapečaćena.

Primjena blistave francuske noktiju naljepnice je lako. U noktiju se modelira kao i obično njegovanih ili akrilnom ili gel. Da li je konačni oblik, površina se čisti, noktiju ploče treba biti bez prašine i suhe. Željeni motiv iz asortimana noktiju naljepnice Glitter Francuski je lagano izvukao iz nosača filma, savršeno pincete je pogodan. Nakon toga, noktiju naljepnica se nalazi na gornjem dijelu nokta i lagano pritisne. Tako francuski nail art sa glitter efekt je gotovo završena. Za trajnu izdržljivost na nokat pečat osigurava, na primjer sa brtvljenje gel. Ovo se primjenjuje u tankom sloju i osušeni pod UV svjetla.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni